Agility tábor v Lomnici nad Popelkou

03.07.2009 12:02

Shrnuto jedním slovem - fuška největší. Teď se oba s Aríšem válíme doma a užíváme si nicnedělání :-) Ale bylo to super :-)

Všechno to začalo ve čtvrtek večer převozem překážek, další den ráno jsem se dobalila a fííí do Lomnice....a tam začal maratón :-D Dvakrát denně agi (dopoledne, tedy vlastně ráno, začínali jsme kvůli vedru v 6:00 ! ) jumping, odpoledne (většinou kolem páté) zónovky. Poté shrnutí dne či teorie. My ve skupině byli s háravkou, takže jsme si první den moc nezaběhali :-( Aríš byl nesoustředěný a mimo. Pak už se s ní jen na parkuru střídali (nebyli tam oba naráz), takže už fachal. Ale popravdě takhle zničenýho psa jsem dlouho neměla....a jak je teď hodný :-D V polední pauze jsme se váleli před stanama, koupali pesany v bahňáčku a cpali se pizzou :-) (to se pak dobře běhalo :-D ). Do postele (teda spíš do spacáku) jsme se dostávali kolem dvanácté....zničení a s vědomím, že zítra zase v šest na place :-) Upřímně lituji majitele dvou psů :-D

Ještě děkujem Evičce Neumannové i Lucce Součkové za skvělý trénink a spoustu a spoustu rad do budoucna. Rozhodně jsme tam nebyli zbytečně, odnesli jsme si toho domů víc než dost a zkusíme teď podle jejich rad dělat. A samozřejmě nemalý dík za zorganizování této akce Janě a Julce z Be happy, ačkoliv jsem nechtěla původně jet, příští rok se hlásíme znovu :-)

Tak a videa, za zpracování dík opět Julce, za točení všem, kdo se dostal k foťáku :-) Tady jsou. Nu a ještě pár  fotek