Krakonošův dogtrekking

05.05.2012 12:15

Již podruhé se konal Krakonošův dogtrekking, tentokráte v okolí Dvora Králového. I tentokrát jsme vyrazili vstříc puchýřům a bolavým nožkám :-)

Klasicky jsem opět měla vtipný odjezd, protože jsem si asi 30 km od domova vzpomněla, že postroj, sedák a vodítko zůstalo doma na botníku :-)) Ale tím jsme vyčerpali vše špatné a pak už vše šlapalo jak na drátkách.

Trasa byla opravdu bezvadně vymyšlená, téměř celá cesta lesem, plno vody pro pejsky k pití i rochnění, itinerář skvěle napsaný a ani jednou (krom příchodu do cíle ) jsme nebloudili, po cca 20 km nás čekal neskutečně výborný gulášek a pivečko ... jako všechna čest pořadatelům, Míšo klobouk dolů ;-) Jedinou chybkou pro nás rozmazlence z hor bylo, že téměř celá trasa postrádala nějaké výhledy a nějak nebylo co fotit. Holt je to tam taky placka :-)) Tentokráte jsme si s Aríškem střihli MID, který měl 36 km. Nasadili jsme svižné temto a v duchu jsem si říkala: ,,nebudu hnát, stačí když si udržim tuhle rychlost, jdeme na pohodu". A světe div se, ono z toho bylo druhé místo s časem 7.32 !!! Takže spokojenost největší s naším výkonem a k tomu jsme dostali takovou hromadu dárků, že jsme to sotva pobrali. Fotky naše i nějaké stáhnuté tady

Nu co dodat na závěr?? Příští rok naviděnou na Krakonošově treku :-))