Krakonošův dogtrekking

04.05.2013 12:38

Již potřetí se konal Krakonošův dogtrekking, na který jsme velice rádi opět vyrazili :-) A dobře jsme udělali, protože Míše se akce vyvedla opět na jedničku!  Ač nás v předchozích dnech strašilo počasí vydatnými lijáky, v den konání závodu vylezlo sluníčko a počasí bylo opravdu moc příjemné. Pravda mokro ale trochu bylo :-) Po prvních kilometrech jsem přestala řešit durch mokré boty, na desátém kilometru i tu tunu bahna, co jsme na sebe postupně nabalili. Je fakt, že když lovíte z toho marastu botu, není to úplně ideální ... ale co by nás mohlo takový krásný den vyvést z míry že :-)))


Cesta příjemně utíkala a kupodivu ani nepřišla tentokráte žádná krizovka. Pár km jsme šlapali ve skupince několika hovíků, chvíli nám trasu zpříjemnili Jimmíkovic, ale většinu času jsme si štrádovali samy. Kupodivu jsme ani nikde moc nezakufrovali, hned jsme se vždycky chytli. Pravda bylo pár pikantních místeček, kdy člověk nebyl v úplně ideální konstituci :-))) Taková cestička lesem kolem jakéhosi vysílače po kotníky v blatu byla prostě labužnická! Ale ona i cestička úvozem kolem potůčku byla lahůdka s bahnem asi tunovým na botech :-)) A když už jsme u toho, je třeba zmínit i stoupání na Bukovinu u Pecky ... není nad to, když uděláte tři kroky a dva na bahnu sjedete dozadu :-)))) Prostě heslem letošního Krakonoše bylo BAHENNÍ LÁZNĚ :-)



Nakonec jsme trasu  40 km (budeme tedy Míše věřit :-D ) zdolali v čase 8.01 a to nám vyneslo 3. místo v kategorii MID open! HURÁ! :-) Co dodat závěrem? Už teď se těšíme na příští rok :-)

Fotky z našeho tlapání i nějaké stažené fotky z vyhlášení najdete tady