Memoriál ing. Jana Findejse

26.10.2013 07:57

Přesně měsíc po operaci jsem řešila zda jet na klubovou výstavu choďáčků nebo ne. Přeci jen úplně zpátky v kondici nejsme a stále musíme nohu lehce šetřit (obrany, frisbee a agility máme výslovně zakázané). Ale když už jsme byli přihlášení, rozhodli jsme se alespoň přijet podívat a užít si pěkný den. Nakonec jsme přeci jen skončili i v kruhu a byla to výborná volba!!! Aríšek ve třídě otevřené, v konkurenci 13 choďáčků skončil se známkou VÝBORNÝ 2. místo, res. CAC !!!! PARÁÁÁDAAA :-) Mám obrovskou radost, nejlepčejší zakončení výstavní sezony, jaké jsem si mohla představit a nejlepčejší vrácení se mezi pejskaře :)
Posuzoval pan Vondrouš, posudek:

,,pes dobrého rámce, dobré kostry, pěkná hlava, tmavé oko, dobré ucho, nůžkový skus, rovný hřbet, trochu spáditější záď, výborný pohyb, dobré barevné znaky"


Taky jsme potkali naši sestřičku - Andulu z Majklovy zahrady. No to vám je kopie Aríše v dámském provedení! Mají stejný výraz, stejné znaky a prdlí jsou oba taky stejně, ona možná ještě o něco víc :-D Celkově jsme si užili báječný den a rádi jsme zase potkali své dobré známé. A ještě něco - Aríšek má svoji magnetku :-)))