Nymburská tlapka

06.07.2013 20:22

Opět jednou taková vtipná akcička :-)) Ála pořádala v Nymburku neoficiální závody dogdancingu a postupové zkoušky. Naše Krkonošská banda se domluvila a vyrazila už v pátek večer. Naplánovaný příjezd na sedmou hodinu se nám lehce vymkl z rukou, tudíž se na nás překvapivě opět čekalo :-D Po vybalení tisíce věcí jsme se vydali do restaurace na pizzu, potom jsme rozdělali vínečko a kecali asi do dvou do rána. Následovala ještě vtipnější noc - buďto v autě nebo v maringotce (někteří spali i na pytlech granulí a podobně) ... ale přežili jsme, i když lehce rozlámaní :D

Dopoledne nás čekali postupové zkoušky, přihlásili jsme se na F2 (freestyle 2. úrovně) a ačkoliv Aríšek měl dobrou náladu a mimo plac cvičil pěkně, na place to byla KATASTROFA! Nechtělo se mu, něco mu vadilo v trávě, protože zvedal nohy jak kdyby se něčeho štítilm, začumíval se ... no prostě hrůza hrůzoucí!!! Zkoušku jsme nakonec splnili, protože jsme stihli všechny povinné prvky v čase, ale protože nadšení nula nula nic odvezli jsme si známku D (dobře). Holt pokud chceme to dvojkovýho mastera, musíme si ji příště opravit :-) Ono celkově byla úspěšnost jakási pokulhávající, zkoušky složilo snad jen polovina lidí a naši bandu zachránila jen Saidinka s Bouráčkem :-))
Odpoledne byly závody, popravdě se mi tam  ani moc nechtělo po tom zážitku ze zkoušek ... ale když už jsme tam byli že. Výsledkem bylo překvapivé páté místo z pěti :D :D :D Když se daří, tak se daří :-))))
Fotky od Julky jsou tady