Pojizeřím za sluncem

28.09.2015 12:31

A je to tady, rok se s rokem sešel a opět tu je námi pořádaný trek Pojizeřím za sluncem! A že to letos dalo fušku s malou Adélkou! Ale protože mám to nejúžasnější dítě pod sluncem. Celý trek s náma odtrasovala, celý víkend byla zlatá, prostě jsme to ustáli bez ztráty kytičky :-)
V sobotu zatímco kluci vyrazili na trasu - Aríšek na střední 27,5 km a Čerťas na dlouhou 39 km, my s Julkou a Adélkou na základně chystaly ceny pro umístěné a tašky pro každého závodníka, vypisovaly diplomy a tak dále a tak dále. Bylo to náročný, ale konečně byl šlus, konečně došel poslední závodník a my si mohly do syta užít pohodu a atmosféru treku, který byl konečně za námi! Povedlo se to, hurá!
Jelikož v pondělí byl státní svátek, ještě i v neděli se vyráželo na hromadný výlet. Jeník nám vymyslel moc pěknou trasu přes Suché skály, i když pravda úplně nenáročná fakt nebyla :-) Odpoledne ještě někteří vyrazili na Pantheon, já seděla a vyúčtovávala trek. No a večer se zase sedělo dlouho do noci :-)

 

Prostě když se sejde parádní parta lidí, ani po čtyřech dnech se nechce domů! Takže ano, pořádat trek je náročné ... ale i přesto ahoj příští rok :-)