Prvomájové oficiální závody agility v Jičíně

01.05.2009 11:34

Ráno bylo velmi, ale velmi krušné....komu by se chtělo vstávat po dvou hodinách spánku, že? To jen pár ,,magorů" se přihlásilo den po čarodějnicích na závody :-D Když jsme dojeli do Jičína a odprezentovali se, byli jsme změřeni (54,5 cm....překvapivě tedy large :-) ) a mohli jsme se pustit do hopsání.....nejdříve jumping, který jsme zvorali a skončili DIS. Aríš se prostě rozhodl, že kruhem se neskáče, ale že se musí narvat do té uzounké mezírky mezi kruhem a tyčkou a odmítal to skočit normálně. Opravdu se divim, že se tam nezaskl trubice jedna.

Další na řadě byla zkouška LA1 a světe div se.....měli jsme obě zóny na kladině, obě na áčku a dokonce i rychlý a pěkný náběh do slalomu :-) A to nám vyneslo známku V a PRVNÍ MÍSTO :-) To bylo radosti, že jsem musela Aríšoj i nový míček koupit :-)

Poslední se běželo agility, tam mi skočil zónu ale jinak běžel celkem pěkně....jen ta rychlost není tak závratná no, však na tom zapracujem časem. Skončili jsme tedy na 12. místě z 35 pejsků (což bylo z pesanů běhajících v LA1 druhé místo, jsem hóóódně spokojená ) Po vyhlášení výsledků a rozdání cen, jsme nasedli do auta a hurá domů do postele :-) Byl to skvělý den.

Video za které opět děkujem Julce :-)