Výcviková akce v Brozanech

10.05.2014 08:43

Po roce opět na nejúžasnější výcvikovce!!! Příjezd do jedenácti se nám opět nezdařil, ale koho to překvapilo :-) Zato se musíme s Kamčou pochválit, jak krásně nám jdou už rovnat věci do auta - dva lidi, 5 choďáků, Mogísek ve střešním apartmánu a spouuustaaa věcí a my měli ještě i nějaké volné fleky :-))))

Po ubytování a rozdělení se do skupin jsme se plně vrhli do cvičení ... a cvičilo se až do sobotního poledne, než se odjelo. Poslušnost, obrany, stopy a další den pro změnu stopy, poslušnost, obrany ... no prostě se jelo na plný koule :-) V mezičasech jsme seděli, klábosili, užívali občasného sluníčka, prostě děsná pohoda lahoda. S Čerťasem jsem usoudila, že obrany dělat nebudeme zatím, protože potom má tendence více vyštěkávat lidi a tak si pro změnu zaběhal za diskama, což ho opravdu šíleně baví. Na stopách jsem mu dvakrát šlápla pachové čtverce a čuchal až mu za ušima lupalo, to bude asi také jeho disciplína :-) Při poslušnosti cvičil jedna radost, zajímají ho dobroty i hračky vždy a všude, což je super!

Aríšek na obranách válel, baví ho to kluka mýho. Poprvé jsme zapojili poslušnost a tedy záhul slušný ... vysvětlit mu, že nemá štěkat a klidně sedět bude asi docela oříšek. ale pouštěčku jsme udělali párkrát a to pochopil hned, revírky mu taky jdou a zákusy do rukávu také, třeba se fakt k té ZMce dokopeme :D Stopy Aríše vždycky bavily, šlapala jsem mu stopu cca úrovně Fpr1 a šlo mu to moc hezky. Teď už jen doladit ty předměty a ukázněnost před stopou :D :D :D Večer se sedělo dlouuuhooo do noci, debatovalo se a popíjelo .... zvláštní že jsem tam zůstávala vždycky nejdýl :D :D :D Shrnuto jednou větou ... BÁJEČNÝ 4 DNY, PŘÍŠTÍ ROK ZNOVU :-)

Za fotky děkujeme Kamče