Výlet do úžasna :)

08.12.2015 10:01

Jedna taková rychlo akce a opět jako vždy tyhle rychlo akce byla naprosto parádní! Dopolední domluva, že vyrazíme nahoru nad inverzi, nalodění všech včetně kočáru a psů do jednoho auta a jelo se. Zvesela jsme vyskákali na Mísečkách za notného povzbuzování našeho Čerťana z auta, Věruška spakovala všechnu tu bagáž co momentálně má všude s sebou, přikurtovalo se dítko do kočáru a hurá směr sníh a sluníčko. A bylo to nejvíc nejlepší!!! Úplný balzám na duši, sluníčko svítilo, pod náma moře mraků a kolem nás křišťálově bílý snížek. I psiska si to vyloženě užívala.


Tomu kochání se taky odpovídalo tempo ... nejen že jsme byli jediní, kdo šel pěšky, ale k tomu jsme měli kočár a každou chvilku jsme stáli a kochali se pohledem na tu krásu. No a když sečteme naše tempíčko a 5 km stoupání do kopce, musí, prostě musí z toho zákonitě vyplynout, že na Vrbatku jsme dorazili po západu :D


Jaké bylo ale naše překvapení, když na dveřích visel nápis DNES ZAVŘENO! Nééééé!!!! Nechápali jsme to my, nechápali to psi a nechápala to ani Adélka, že jídlo teda fakt nebude. A tak jsme si to hooodně svižným krokem namířili zpátky dolů ...a to natolik svižným, že ke konci už jsme fakticky nefalšovaně BĚŽELI! :D Já, Julka a Káča ... běželi jsme ... s kočárem ... na sněhu ... po tmě :D Hurááá je tu Jilemnická bouda, naše záchrana! Konečně jsme si naplnili bříška, my i Adélka, to bylo spokojenosti na všech frontách :-) Nevim, fakt nevim, že se nám ty výlety vždycky nějak zvrtnou :D Za naprosto peckový fotky děkujeme Káče!