Zase jednou na běžkách

13.03.2016 13:15

Po dlouuuhééé pauze jsme se konečně domluvili zase jednou na naše již legendární běžkování :-) A legendární to opravdu bylo! Večer před dnem D Julka zjistila, že nemá běžky ... pak se běžky našly, ale boty ne ... pak se našly i boty ... pak se zjistilo, že běžky mají jiný vázání než boty ... no komedie :D Všechno se zdárně vyřešilo a tudíž jsme mohli vyrazit, jupííí! Všude krásně, sluníčko, azurko, jen Špindl se halí do mlhy a ještě tu něco padá! Co to jako je todleto?! Ovšem my se vlka nebojíme, my prostě jdeme na běžky a nazdar bazar! Patrik byl tak hodný, že nám nabídl odvoz ze Špindlu na Špindlerovku. Naloďujeme se do auta a hele Míša! Míša? No Míša!!! Čumíme všichni jak puk, Míša se rozhodla dát nám další šanci a vyráží s námi :D


Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet jsme na místě. Špindlerovku nevidíme, ale tušíme, že tam někde opravdu je. Uděláme potřebnou skupinovku a vyrážíme vstříc horám. Vidět není na metr, fouká a namrzáme my i psi ... ale počasí máme jednoznačně nejlepšííí! :-D Do kopečka, z kopečka, nějaké to zamotáníčko a zase do kopečka, z kopečka. Nějaký ten držkopádíček proložený nějakým tím zamotáníčkem, skupinovka, do kopečka, z kopečka, pádíček, zamotáníčko, skupinovka, sólo fotky s cedulí.


Do kopečka, z kopečka, focení na Ptačích kamenech, Čertíčkova povedená loupež rohlíku z Kamčina batohu, z kopečka, běžky v rukou, z kopečka a hospodááá. Skupinovka a už se hrneme dovnitř na jídlo. Okamžitě začneme roztávat a ze šosů nám kape jak vodníkovi Volšovečkovi. Vedle nás se usazují velice vtipní Poláci, jako fakt mám radost, že si nás natáčí na kameru a Míša má jistě radost, že Lokymu narvou skoro celou jejich svíčkovou :-D A asi protože nám to tak děsně slušelo, potkali jsme na boudě herce Langmajera ... teda zmerčila ho Kamča a mně ho ukázali na mobilu, ale podle té fotky to byl on!


Po baště se vydáváme na cestu zpátky do Špindlu ... tedy vtipné sjíždění aneb sexy postavičky na běžkách s vystrčenou prdelí a rozpaženýma rukama s holema zapíchlýma vpředu před sebou (jak jinak jako máme brzdit žé). Nějaké to padáníčko, Míši megarychlé vstávání, aby jí nikdo nestihl vyfotit, Julky běžky v ruce. Závěrečná rovinka Špindlem je asi ten nejlepší úsek, pesani makají a my se jen vezem, kolemjdoucí se chytře klidí na kraje. Ještě projet parkem, Kamči závěrečné váleníčko, Čertíčkův protest proti té bordeřeco si tam jen tak běhá a jsme tady! Bylo to super, chci letos ještě jedno repete!!!
Pár zamlžených fotek tady

a takový sestřih celým dnem běžkování.wmv (52078919)