Dogdancing a dogfrisbee tábor ve Dvoře Králové

20.08.2011 10:18

aneb taková malá dovolená :-D

 

Člověk se na takovém táboře sice totálně zničí, ale psychicky si odpočine takovým způsobem, že kam se hrabe dovolená u moře :-) Týden plný tance pod vedením Ály Smolíkové a frisbee pod taktovkou Lucky Schönové stál opravdu za to! Každé ráno nás vzbudil pojízdný pekař písničkou ,,Vilém peče housky" a pak už se jen trénovalo, trénovalo a trénovalo. Počasí vyšlo naprosto luxusní, dokonce jsem si přismahla drobet i ramínka :-) A den končíval u ohně dlouhým povídáním do pozdních hodin. Bylo to prostě dost přísný :-D :-D Jestliže smích prodlužuje život, mám pocit že po tomto týdnu asi nemám šanci nikdy umřít :-D Byli jsme projít snad všetky tržnice ve Dvoře a teda s některýma lidma nakupovat fakt už nejdu :-D Taky se na nás přišel podívat jakýsi africký masaj či co byl zač a po ukázkách Ály a Lucky nám taky zatančil nebo spíš zaskákal. V poledních pauzách se tančila zumba a břišní tance, takže prostě celej tábor honička no :-D

 

Ve frisbee nás Lucka posunula o krůček dál a konečně už vím jak házet disk na vaulty (doteď jsme jen drželi bo jsem lemra), na co dávat bacha u flipů, naučili jsme se dog catch a hlavně jsme pořád házeli !!! Jestli máte pocit, že alespoň trochu umíte házet a jedete na tábor frisbee, tak věřte že odtama pojedete s pocitem, že jste totální lemry. Můj osobitý backhand mluví za vše :-D Taky nedoporučuju nosit kraťasy ačkoli je 30°C ... nožky mi drobet zmodraly :-)

 

V tanci nás Ála opět drobet podrtila a díky tomu se nám povedlo v pátek složit dvě zkoušky 1. úrovně !!! Tímto má Aríšek složenou zkoušku divize C - freestyle a divize D - tanec se psem ... jupííí. Počasí při zkouškách teda bylo vtipné, bo nám během 5 minut zčernala obloha a drobet sprchlo :-D Ale my, staří ostřílení pejskaři zvládáme dělat zkoušky aj v bouřce :-)

Zase jsem se seznámila s hromadou hrozně milých lidiček a opět se utvrdila v názoru, že pejskaři jsou prostě dobráci od kosti s velkým smyslem pro humor a hrozně se těším až se zase na nějakým táboře, soutěži či semináři potkáme!

Fotky Aríška (postahované od Verči, Julky, Ondry a Kamči) najdete tady

Video ze zkoušek C1 a D1 by měly být časem ;-)