Seminář frisbee s Míšou Androvou

14.03.2015 07:01

Již popáté jsme se na jaře sešli s Míšou, aby nám během jednoho dne vtloukla do hlavy trocha toho frisbee :-) A bylo to opět parádní! Letos jsme termín posunuli skoro o měsíc dřív, takže na nějaké slunění a vyhřívání kostí to ještě nebylo ... ale domů jsem se dostala až v půl sedmé, tudíž zimu jsme ustáli celkem solidně :-) Navíc letos v Semilech a tudíž jsme si k obědu dali i pizzu :-)
Čerchmánek viděl frisbee podruhé v životě (poprvé loni s Míšou) a móc se mu líbilo! První kolo byl ještě takový celý vyjukaný ze všeho, takových lidí co ho můžou mazlit a tak mi občas vzal za někým čáru, ale hned se vracel a hned chtěl pokračovat ve cvičení. Druhé kolo už pracoval jak mazák a ani procházející pejsek okolo ho nezajímal a chtěl jen disk. Zkoušeli jsme chytat disky ze vzduchu, zkoušeli jsme multiple, zkoušeli jsme začátky na overy ... a všechno mu to děsně šlo, do všeho vložil svou přemíru energie a neutuchající nadšení. On je to kluk šikovná, když nastane zázrak a na pár chvil drží hubičku :-)


Aríšek už mazák stará, pilovali jsme naši neoblíbenou cestu kolem světa a multiple, trénovali jsme krátké úseky sekvencí s míjením a fakt se kluk snažil. Vysoké skoky a vaulty jsme už opustili raději nadobro ... přeci jen Aríš rád blbě dopadá na zadní nohy, když mu to trošku nešťastně hodím a už má nějaký ten věk a zadruhé já bych nějaký ten vaultík momentálně neustála :-)
Sakum pikum parádní den v parádní společnosti parádních lidiček! Večer jsme odpadli všichni tři totálně mrtvý, ale spokojení.
Fotky od Stáni najdete tady , moc za ně děkujeme :)